Стартував Екофорум

Овочі та фрукти вважаються однією із складових здорового харчування. Ці яскраві, багаті на вітаміни, мінерали та клітковину продукти є життєво необхідними для правильного функціонування організму людини. Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй оголосила 2021 рік Міжнародним роком фруктів та овочів.

З метою підвищення рівня обізнаності учнівської молоді про поживну цінність фруктів і овочів для людини, інформованості у продовольчій безпеці та здоров’ї нації, пропагування різноманітного збалансованого і здорового харчування, здорового способу життя управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, Дитячий оздоровчо-екологічний центр Оболонського району міста Києва з 19 по 22 квітня проводить
VI РАЙОННИЙ ОНЛАЙН КОНКУРС «ЕКОФОРУМ- 2021».

В рамках Конкурсу:

ФруктоЧелендж – створити цікаву відеорекламу овоча або фрукта

Творчий онлайн конкурс «Овочево-фруктове асорті» за темою «Казковий герой – овоч чи фрукт»; «Смайлик, емодзі, стікер овоча чи фрукта» у номінаціях («Кращий малюнок», «Краща вишивка», «Краща іграшка», «Краща аплікація») та в трьох категоріях (І категорія – 6-8 років; ІІ категорія – 9-12 років; ІІІ категорія – 13-16 років).
Детально – у Положенні про проведення Конкурсу.
Долучайтесь!